UrbanRebel

DarkRebel

Modely

Nový
CUPRA
Nový Terramar
Nový
CUPRA
Nový Tavascan
CUPRA
Born
Nový
CUPRA
Nový Formentor
Nový
CUPRA
Nový Leon
Nový
CUPRA
Nový Leon Sportstourer
CUPRA
Ateca
KONCEPTY
UrbanRebel
KONCEPTY
DarkRebel

07.02.2024

CUPRA MÁ NA SLOVENSKU UŽ ŠESŤ NOVÝCH CUPRA GARÁŽÍ!

 

Slovenský importér značky CUPRA v spolupráci s dlhoročnými partnermi otvoril ďalšie exkluzívne showroomy na Slovensku v rámci jedinečného konceptu predajného miesta značky. CUPRA Garáže na Slovensku vznikli v spolupráci s dlhoročnými partnermi AUTOPROFIT, PRVÝ TRENČIANSKY AUTOSERVIS, AUTO BNP, TODOS, DS - CAR. Odteraz ich nájdete v mestách Galanta, Trenčín, Bratislava, Žilina a Dunajská Streda. Do konca roku 2024 pribudne ďalších sedem showroomov v Bratislave (2), Trnave (1), Banskej Bystrici(1), Nitre (1), Prešove (1) a v Poprade (1).

"Otvorenie CUPRA Garáže v spolupráci s našimi partnermi nás napĺňa hrdosťou. Naša obchodné vzťahy s mnohými z nich sú späté už takmer 30 rokov a preto nás veľmi teší, že sa rozhodli ísť touto cestou spolu s nami.  Prostredníctvom mestských garáží podporujeme synergie s mestami a podporujeme nové spolupráce. Snažíme sa nadviazať hlboké spojenie s mestskou kultúrou a dizajnom, ale tiež rozvíjať silné vzťahy s miestnymi talentmi. " uviedol Brand manager značky Matej Macháček.

 

 

CUPRA Garáž je nielen miestom, kde si môžete pozrieť a vyskúšať najnovšie modely značky CUPRA, ale aj miestom, kde zažijete príbeh značky a jej vášne pre automobily. Dizajn showroomu je koncipovaný tak, aby zvýrazňoval športový charakter vozidiel a prinášal moderný a pritom pútavý zážitok pre návštevníkov.  Zákazníci si budú môcť pozrieť a testovať najnovšie modely a zároveň sa oboznámiť s históriou a inováciami, ktoré robia značku CUPRA jedinečnou. Nové showroomy CUPRA Garáž, sú viac než len miestom na predaj vozidiel, sú to miesta, kde sa stretávajú ľudia s rovnakou vášňou. Zároveň v nich okrem vozidiel nájdete aj rôzne dizajnové veci, ktoré vznikli v spolupráci so svetovými značkami ako L.G.R, MIKAKUS, GOBIK, WILSON, MARSET, SCALEXTRIC, TRAKATAN a mnohé iné.  

V každej CUPRA Garáži nájdete skúsený tím odborníkov, ktorý je pripravený pomôcť vám objaviť výnimočnosť tejto značky a vybrať vozidlo, ktoré najlepšie vyhovuje vašim potrebám a štýlu. 

 

CUPRA Garáž galéria